Om bloggeren Børre

Jeg er en gammel gutt på +60 år med et umettelig livs- og kunnskapssug. Opptatt av samfunnsdannelse – som bygger på dannelse av mennesker. Som den engelske filosofen John Stuart Mill sa det så klokt :

» Den stat som krymper sine mennesker, skal erfare at med små mennesker kan intet stort bygges.»

Som far til 5, onkel til 17 og bestefar til foreløpig 7 kan jeg ikke lukke øynene for det som skjer rundt oss og som påvirker deres framtid. I disse herlige menneskene – Norges framtid –  ligger gnisten til fortsatt samfunnsengasjement fra min side.

Er utdannet som lærer, og har deretter tatt viderutdanning i norsk, musikk, IKT og statsvitenskap. Avsluttet den formelle delen med å ta et masterstudium i Utdanningsledelse, og har deretter våknet sterkt og engasjert for å bidra til gjøre den norske grunnskolen langt bedre enn den har vært de siste tiårene.

Er genuint opptatt av menneskeverd- og menneskerettigheter, av et levende demokrati som bygges nedenfra og av at samfunnsdebatten må tas i åpenhet, ikke bak lukkede dører

Er av natur utålmodig og ubyråkratisk, ønsker motforestillinger som grunnlag for refleksjon. Kan nok provosere sarte maktsjeler og sterke fagpersoner når det er nødvendig 🙂

Å sånn går nu dagan…som vi sier i nord 🙂

Eller sagt på korrekt bokmål: Og slik utvikler samfunnet seg videre.

4 tanker på “Om bloggeren Børre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s